Släkten samlas.
Djupdalen

Den 26:e Juli samlades ättlingar till Elin och Leo Fahlén, på Djupdalen. Vi har haft kusinträffar tidigare också men i år blev det lite mer en släktträff när vi även bjöd våra fastrar/mostrar. Berta o Allan, Sigrid, Linnéa, Anna-Lena o Nils-Erik, Birgit och Jan kom. De som var förhindrade var Irma o Åke, Vera och Leola.

En helt fantastisk fin sommardag fick vi. Solen sken från en klarblå himmel och allt fungerade perfekt. Vi blev hela 67 personer som strålade samman hos Gun Näslund på Djupdalen. Gun berättade att just där var det släkten Fahlén hade sitt ursprung. En anfader till oss, Olle Sundbom, byggde fastigheten och drev jordbruket från början.
Det bjöds på kaffe, tårta och "halvtjockkakern". Tidigare år har Gun haft en degstöpa beredd och var och en har fått baka sin egen tunnbrödkaka, men i år fick det inte eldas i bagarstugan på grund av att skorstenen ej var godkänd.

Alla lät sig väl smaka av det som bjöds. Eftersom vi är av en pratglad släkt så surrades det mycket ute på gården. Man njöt av det fina vädret och av att få träffa så många släktingar vid samma tillfälle. Några hade aldrig setts förrut faktistkt.

Lite senare samlades vi framför bagarstugan och presenterade oss familjevis. Vi är en stor släkt och alla känner inte varandra så därför fick alla presentera sig och berätta lite om sej själva och sina familjer. 

Här är vi samlade ute på gårdsplanen.
Här berättar Gun om släktgården.
Här sitter Mats, Amanda, David, Annikas kompis och Annika. Dom njuter av "halvtjockkakern" o tårtan.
Eva och Marita samspråkar och mellan dom syns Maritas dotter.
Karin o Gunnar Fahlén, deras dotter Maja, Lena Fahlén(gift med Mats)och Anders(Majas fästman), har dragit sej in i skuggan.
Lisa,(Gunnar o Karins dotter) fick posera själv för kameran.
Bosse Svanholm, Leif Svanholm och Bosses son Linus tar sitt fika i gröngräset.
Lina Viberg, Erika Sjögren, Emmy Viberg, Marcus Viberg, Sandra Norberg, Jenny Norberg och Pontus Norberg. Ungdomarna har hittat en skön del av gårdsplanen.
Kewin o Michelle, Pierre Forss barn, och Filippa som är dotter till Marita Forss.
Torgny o Rigmor Svensson låter sig väl smaka.
Anne-Marie Svärds son Peter med sin dotter.
Roland Viberg poserar gärna för kameran. "de smakar bra de här"...
Putte Roos, Kalle Fahlén och Christina Norberg.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.05 | 20:51

Härligt. Tack så mycket för den här sidan.

...
10.01 | 11:23

Trevligt att se släkten , min farfars bror . Min farfar hette Lars Emanuel Fahlen och min far Carl Yngve Fahlen , jag som skriver heter Allan Fahlen .

...
20.09 | 16:23

Hej
Inne på Karin E släktsida om samer i släkten. Farmor Elin å min farmo stammar i rakt nedstigande led på kvinnolinjen från Wallin släkt som finns i bokform!

...
19.02 | 11:31

Jag vill tacka er alla mostrar, morbröder och kusiner för den underbara gemenskap jag upplever med er. Den känslan återskapar jag i mitt arbete med företag idag

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS