Vinterpromenad
Dammen vid Möckelsjötjärnen.
Vilken vinter vi haft! Minusgrader och snö i flera månader och dessutom många minusgrader. Det har varit den kallaste vintern på många år med temperaturer under -30C.
En dag i februari kom dock solen och en klarblå himmel. Det var kallt men inte för kallt för en promenad. Oh, så vackert det var. Jag fick faktiskt hopp om att även denna vinter tar slut och våren kommer snart. Det gäller att inte tappa sugen bara.
När jag skriver detta har vi kommit en dryg vecka in i Mars månad och nu har vi fått betydligt mildare väder. Ljuset är tillbaka också och inom ett par veckor ändrar vi till sommartid igen. Så nu kan vi njuta vårvintern som är så helt fantastisk med snö, dagsmeja och förväntan om en kommande sommar även i år.
Den gamla ekan är översnöad.
Ett gammalt hus inbäddat i snö.
Det dröjer ännu ett tag innan sommargästerna dyker upp.
En av mina favoritvyer.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Lillemor Eriksson | Svar 12.03.2010 23:12

gillar också den här sidan. Vackra vinterbilder.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.05 | 20:51

Härligt. Tack så mycket för den här sidan.

...
10.01 | 11:23

Trevligt att se släkten , min farfars bror . Min farfar hette Lars Emanuel Fahlen och min far Carl Yngve Fahlen , jag som skriver heter Allan Fahlen .

...
20.09 | 16:23

Hej
Inne på Karin E släktsida om samer i släkten. Farmor Elin å min farmo stammar i rakt nedstigande led på kvinnolinjen från Wallin släkt som finns i bokform!

...
19.02 | 11:31

Jag vill tacka er alla mostrar, morbröder och kusiner för den underbara gemenskap jag upplever med er. Den känslan återskapar jag i mitt arbete med företag idag

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS