Vårkänning 2010
Det var pimpelfiske vid Sör-Almsjön den 10:e april.
Vid badplatsen 2010-04-10
Strålande sol blev det vid pimpelfisket denna lördag. Föreningen "på fjället" arrangerade och det var 48 betalande deltagare. Mycket fina abborrar drogs upp och Simon Viberg (kusin Anders son) blev segrare med sina dryga 3kilo fisk.
Det var härligt att sitta och ta sej en kopp kaffe i solen denna dag. Dessutom fick jag ju träffa flera av kusinerna och deras familjer. Kusin Lennart som nyligen blivit pappa var ju också där och innan jag åkte hem kom hans fru Elisabeth och lilla dotter Amanda också dit. Då fick jag ju föreviga henne på bild också. En härlig dag vid "stranna" fast det är vinter.
Här förbereds för att grilla korv och kaffehurran är på redan.
Kaffepannan hålls varm förståss!
Deltagarna såg ut som små prickar långt ute på sjön.
De yngsta deltagarna fick också priser. Här är Alfred som tog mamma Malin med som stöd för att hämta priset. (kusin Mats Fahléns dotter och dotterson)
Den glade vinnaren Simon Viberg (kusin Anders son). Han fick upp många fina abborrar. Dryga tre kilo faktiskt.
David Viberg var den som hade huvudansvaret för pimpeltävlingen.
Många lät sig väl smaka av korven.
Korvgrillningen skötte Carina (kusin Jan-Olov Vibergs fru), och Lennart lät sig väl smaka. Det var alltid korvar på grillen och dom gick åt som smör i solsken.
Så till sist kom då Lennarts fru Elisabeth så vi fick beskåda lilla dottern Amanda som föddes den 31:a mars. Oh, så söt!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Inga-Lill Fahlén | Svar 12.04.2010 20:05

underbara bilder,och en gullig bebis. Kram från Inga-Lill

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.05 | 20:51

Härligt. Tack så mycket för den här sidan.

...
10.01 | 11:23

Trevligt att se släkten , min farfars bror . Min farfar hette Lars Emanuel Fahlen och min far Carl Yngve Fahlen , jag som skriver heter Allan Fahlen .

...
20.09 | 16:23

Hej
Inne på Karin E släktsida om samer i släkten. Farmor Elin å min farmo stammar i rakt nedstigande led på kvinnolinjen från Wallin släkt som finns i bokform!

...
19.02 | 11:31

Jag vill tacka er alla mostrar, morbröder och kusiner för den underbara gemenskap jag upplever med er. Den känslan återskapar jag i mitt arbete med företag idag

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS