Höintagning på Djupdalen
Nu ska höet tas in för i år.

Lördagen den 17:e Juli var det så dax att bärga årets höskörd. Vädret var strålande vackert och höintagningen kunde så småningom komma igång. Inget sker helt smärtfritt, så även i år fick Gun ha krångel innan det var dax.
Jan Rodin kom på onsdagen och slog ner allt på två timmar. Sen fick det ligga och torka till. När så Gun skulle börja vända höet så började hennes traktor koka. Sven kunde komma till undsättning och dom fyllde på mer vatten. Det visade sej vara kylaren som läkte. Inte nog med det utan senare fick hon även punktering på ett av de stora däcken. Det fick duga med det som var vänt fram till dess och istället började Gun stränga ihop höet och då kunde Jan börja köra in höet.

Jan i full färd med att backa in hölasset med sin traktor.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.05 | 20:51

Härligt. Tack så mycket för den här sidan.

...
10.01 | 11:23

Trevligt att se släkten , min farfars bror . Min farfar hette Lars Emanuel Fahlen och min far Carl Yngve Fahlen , jag som skriver heter Allan Fahlen .

...
20.09 | 16:23

Hej
Inne på Karin E släktsida om samer i släkten. Farmor Elin å min farmo stammar i rakt nedstigande led på kvinnolinjen från Wallin släkt som finns i bokform!

...
19.02 | 11:31

Jag vill tacka er alla mostrar, morbröder och kusiner för den underbara gemenskap jag upplever med er. Den känslan återskapar jag i mitt arbete med företag idag

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS