Sista semesterdagen
Vattnet var spegelblankt.
Sista semesterdagen och vi hade tur med fint väder även då. Anne-Mari har varit hemma hos mej i nästan fyra veckor och vi har haft en jätteskön och mysig tid tillsammans.
Anne-Mari har hunnit träffa släkt och vänner. Vi har haft grillkvällar och blivit bortbjudna på middagar och så har vi ju badat så mycket. Fint väder har det varit för det mesta så vi är jättenöjda med vår sommar. Synd bara att tiden går så fort.
Nu åker Anne-Mari tillbaka till jobbet i Stockholm och jag börjar också jobba igen. Då återgår allt till det vardagliga igen och vi kan minnas en fin sommar.
Det var +26C i luften och +21C i vattnet.
Vi summerar semestern tillsammans med Gun.
Vi dröjde kvar till kvällen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Inga-Lill Fahlén | Svar 13.09.2010 21:45

Underbara bilder, det är "hemma" för mej. Känns viktigare för varje år att få komma upp till "stranna"

Karin 14.09.2010 00:58

Ja, visst är det så......det blir allt viktigare med sina rötter med åren....skönt att du känner så, för då vet jag att du kommer hit också....

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.05 | 20:51

Härligt. Tack så mycket för den här sidan.

...
10.01 | 11:23

Trevligt att se släkten , min farfars bror . Min farfar hette Lars Emanuel Fahlen och min far Carl Yngve Fahlen , jag som skriver heter Allan Fahlen .

...
20.09 | 16:23

Hej
Inne på Karin E släktsida om samer i släkten. Farmor Elin å min farmo stammar i rakt nedstigande led på kvinnolinjen från Wallin släkt som finns i bokform!

...
19.02 | 11:31

Jag vill tacka er alla mostrar, morbröder och kusiner för den underbara gemenskap jag upplever med er. Den känslan återskapar jag i mitt arbete med företag idag

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS