Januari 2011
Mitt i Januari redan!
Vilken tur att Tony var hemma och hjälpte mej med snöröjningen!
Trettonhelgen
På Trettondagsaftonen åkte jag till Sundsvall för att hämta Tony och Alissa som kom hem till mej för att ha några sköna dagar. Filiz var tyvärr inte ledig och kunde följa med.
Trettondagen vaknade vi och var ganska insnöade  :-). Det hade kommit ca 30 cm snö det senaste dygnet. Jag var verkligen glad över hjälpen med snöskottningen för nu var det ju också tung snö genom det mildare vädret.
Under tiden Tony skottade (han tog det som en motionsrunda) så bakade Alissa och jag bullar. Gissa om det var mysigt att fika tillsammans sen.
Senare på dagen åkte vi till Öden och firade Maja som fyller fyra år. Det är min systerdotters flicka (för er som inte vet).
Sena kvällar och lata mornar blev det och helt underbart att få vara tillsammans.
En tur runt "fjälle" med fika hos Gun, Tacos med Annette o Gustav och en scootertur (med Gustav) hanns också med under helgen.
Vi fick några härliga dagar tillsammans innan det sen var dags att återvända till Göteborg. Då var mamma Filiz lycklig att få hem sin familj.


Nu ser jag fram emot att åka ner till Göteborg i Februari när Alissa blir 6år.
Alissa snart 6år.
Här var det färdigskottat.

När mina kära hade åkt tog jag min vanliga motionstur upp mot Möckelsjön. Det är alltid välgörande med en promenad när man behöver samla tankar och komma i balans.

Möckelsjötjärnen.

Det är alltid lika härligt när dom kommer hem till mej och alltid lika känslosamt när dom åker igen. Många tankar snurrar i huvudet under promenaden men sen återgår jag till vardagen igen och ser fram emot när vi ses igen i Februari.

"Tankeord"

Snöflingor är ett av naturens bräckligaste ting,
men se vad de kan göra när de håller ihop!
Stuga i vintervila.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

lillemor eriksson | Svar 21.01.2011 01:25

Din hemsida är så härlig.. Vackra bilder och ljuvlig musik.

karin 21.01.2011 10:42

Va kul att du gillar det jag gör här...försöker lägga in nytt så fort jag hinner..har inte lyckats hitta namnet på musikstycket, men jag ska försöka igen..kram

Helena Fahlén | Svar 13.01.2011 16:51

Vilken duktig svägerska jag har! Vackra bilder å tänkvärt om snöflingorna! Längtar att åka upp snart. Kramar från oss i Hedemora

karin 21.01.2011 10:40

Tack Helena....jag tycker ju det här är så roligt, och då är det lätt att vara duktig....kramar till er.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.05 | 20:51

Härligt. Tack så mycket för den här sidan.

...
10.01 | 11:23

Trevligt att se släkten , min farfars bror . Min farfar hette Lars Emanuel Fahlen och min far Carl Yngve Fahlen , jag som skriver heter Allan Fahlen .

...
20.09 | 16:23

Hej
Inne på Karin E släktsida om samer i släkten. Farmor Elin å min farmo stammar i rakt nedstigande led på kvinnolinjen från Wallin släkt som finns i bokform!

...
19.02 | 11:31

Jag vill tacka er alla mostrar, morbröder och kusiner för den underbara gemenskap jag upplever med er. Den känslan återskapar jag i mitt arbete med företag idag

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS