Härliga sommar!
Sör-Almsjön 2011-08-14.
Hej!

Nu ska jag äntligen fortsätta här med att berätta hur jag har det i Invik, Ullånger. Tiden går fort och så även sommaren. När jag senast skrev här var det vår. Inte klokt va seg jag varit.(med att skriva här alltså) Jag tycker ju att det är så kul med den här hemsidan. Bl.a. får jag ju kontakt med släktingar som jag aldrig träffat eller att det är länge sen sist vi sågs.

Jag längtar alltid till sommaren med semestertider.(även om andr årstider har sin tjusning också.) På våren kommer känslan av förväntningar och härliga positiva tankar. Tiden går fort och så är det plötsligt semester. Wow!!!!!
För mej är det semester att vara hemma  och i omgivningarna nära. Pyssla med huset och framför allt bada och sola vid Sör-Almsjön. Där har jag tillbringat fina sommardagar sen jag var liten. När jag hoppar i och simmar iväg där, känner jag en obeskrivlig lycka och frihetskänsla.

I sommar har badtemperaturen som högst varit ca 23 grader. Första gången jag hoppar i brukar det vara 17-18 grader.
Denna sommar har Anne-Mari (min dotter) varit hemma i två veckor och vi hade otroligt fint väder. Då tillbringade vi den mesta tiden vid "stranna". Helt underbart! När hon återvände till Stockholm hade jag en vecka kvar av min semester. Då passade jag på att måla en vägg på huset (mot åkern till) Härligt att det äntligen blev gjort.

Den 25:e juli började jag jobba igen och nu håller jag som bäst på att förbereda årets fjällvandring. Det blir en favorit i repris med Nina och i år även hennes dotter Maria. Vi åker den 29:e augusti tidigt på morgonen mot Nikkaluokta. Just nu har jag börjat torka den mat vi ska ha under veckan. Kul med förberedelserna också. Endast två veckor kvar. Gissa om jag längtar....  😀😀
Din rubrik

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Helena Fahlén | Svar 30.08.2011 22:25

Hej bästa svägerska! Kul att läsa din sida.Hoppas ni har det bra i fjällen.Vi höres när du komma hem......kram Helena

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.05 | 20:51

Härligt. Tack så mycket för den här sidan.

...
10.01 | 11:23

Trevligt att se släkten , min farfars bror . Min farfar hette Lars Emanuel Fahlen och min far Carl Yngve Fahlen , jag som skriver heter Allan Fahlen .

...
20.09 | 16:23

Hej
Inne på Karin E släktsida om samer i släkten. Farmor Elin å min farmo stammar i rakt nedstigande led på kvinnolinjen från Wallin släkt som finns i bokform!

...
19.02 | 11:31

Jag vill tacka er alla mostrar, morbröder och kusiner för den underbara gemenskap jag upplever med er. Den känslan återskapar jag i mitt arbete med företag idag

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS