Vinter

På vinterpromenad med Annette och Molly i början av januari.

2013 börjar med gnistrande snö och blandat väder. Mellan 5 och 10 minus de flesta dagarna. Annette och jag tog en vinterpromenad den 9:e och det var underbart fint väder. Lite kallt men då får man öka tempot lite.

Solen på nedgång.

Den 27:e januari var jag ute på promenad med Anki. Gnistrande vackert med häftiga snökristaller och ganska kallt. Nog är det otroligt vackert på vintern också en sådan här dag. Solen syns allt mer och mer.

Den gamla dammen är gömd i snö.
Sommarhus i vintervila.
Snökristaller

Den tredje februari måste jag bara ta några foton hemma på gården. Från en lite annan vinkel. Jag har just hämtat ved i "veboa" för att kunna elda i min vedspis och kakelugn. Då ser jag hur solen skiner mot berget och märker också att nu är den uppe längre. Härligt! Äppelträden och huset är väl inbäddade i snö.

Men det dröjer inte länge förrän man får uppleva takdropp och fåglarnas vårläten igen. Jag gillar vårvintern!

Solen kommer allt högre. Det är den 3:e februari.
Det är mycket snö i Invik även denna vinter.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.05 | 20:51

Härligt. Tack så mycket för den här sidan.

...
10.01 | 11:23

Trevligt att se släkten , min farfars bror . Min farfar hette Lars Emanuel Fahlen och min far Carl Yngve Fahlen , jag som skriver heter Allan Fahlen .

...
20.09 | 16:23

Hej
Inne på Karin E släktsida om samer i släkten. Farmor Elin å min farmo stammar i rakt nedstigande led på kvinnolinjen från Wallin släkt som finns i bokform!

...
19.02 | 11:31

Jag vill tacka er alla mostrar, morbröder och kusiner för den underbara gemenskap jag upplever med er. Den känslan återskapar jag i mitt arbete med företag idag

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS